Ring hvis du har spørgsmål: 30 10 88 40

Computer Rack fås til en attraktiv pris

Kunne du tænke dig at få et kabinet til din computer, som passer lige til dens størrelse? Så er du kommet til den helt rigtige side. Lige her hos AM-Rack har vi mere end 15 års erfaring inden for fremstilling af computer Rack. Vi servicerer kunder i hele Danmark, så du bør ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vores professionelle firma har specialiseret sig i udvikling og produktion af rackskabe. Derfor kan vi blandt andet tilbyde computer cabinet rack til enten gulv eller væg. Når du samarbejder med os, er du altid garanteret at modtage produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derudover kan du forvente en god og professionel service.

Specialfremstilling af computer Rack lige til dine behov

Vi arbejder ud fra en grundlæggende mission om at være erhvervslivets foretrukne leverandør af rackskabe.​

Derfor går vi meget op i at have alsidige og gode kompetencer og levere kvalitetsprodukter til alle vores kunder.

Hos os kan du få en computer Rack i en standardstørrelse, eller vi kan specialfremstille en pc-rack, som imødekommer alle dine ønsker og behov. Vi kan både levere racks til gulve og vægge i mange forskellige størrelser.

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Skal vi finde en passende computer Rack til dig til en attraktiv pris, så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager også gerne en god snak om dine muligheder, så du er sikret den bedst mulige løsning.

Kontakt os på telefon 30 10 88 40 eller på mail info@am-rack.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

AM-Rack ApS

​Over Fussingvej 30A 

8920 Randers NV 


Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk 


CVR: 27524982

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt