Ring hvis du har spørgsmål: 30 10 88 40

Computer-rack fås til en attraktiv pris

Kunne du tænke dig at få et kabinet til din computer, som passer lige præcis til dens størrelse? Så er du kommet til den helt rigtige side. Lige her hos AM-Rack har vi mere end 15 års erfaring inden for fremstilling og levering af en såkaldt computer-rack.

Vi holder selv til i Randers, men vi servicerer alle former for erhvervskunder i hele Danmark, som har behov for en skræddersyet PC-rack. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har behov for vores professionelle hjælp. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, herunder både standardløsninger og skræddersyede specialløsninger, og derfor er vi også sikre på, at vi kan levere lige netop den løsning, som du har behov for.

Vi er specialister inden for udvikling og produktion af PC-rackskabe

Vores professionelle firma har specialiseret sig inden for udvikling og produktion af rackskabe til forskellige formål. Derfor kan vi blandt andet også tilbyde en computer cabinet rack til enten gulv eller væg alt afhængigt af, hvad du har behov for.

Når du vælger at benytte dig af vores firma som leverandør af den computer-rack, som du står og skal bruge, så er du altid garanteret, at du kommer til at modtage det eller de ønskede produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Derudover kan du også altid forvente at få en god og professionel service, når du vælger at benytte dig af vores virksomhed.

Specialfremstilling af computer-rack lige efter dine behov

Hos AM-Rack arbejder vi ud fra en grundlæggende mission om at være erhvervslivets foretrukne leverandør af rackskabe til forskellige formål og behov. Lige netop derfor går vi også meget højt op i, at vi selv har alsidige og brede kompetencer, så vi kan levere de kvalitetsprodukter, som alle vores kunder har behov for.

Hos os kan du enten vælge at købe en computer-rack i en standardstørrelse, som du kan finde nederst her på siden, men vi kan også tilbyde at specialfremstille en PC-rack til dig, som imødekommer og lever op til alle dine ønsker og behov. Det betyder med andre ord, at vi både kan levere racks til gulve og vægge i mange forskellige størrelser og dermed også til forskellige priser.

Få hjælp til at vælge den rette løsning til din monitor

Takket være vores mangeårige erfaring og brede kompetencer inden for computer-rack såvel som racks til mange andre formål så kan vi sikre dig, at du får den rette rådgivning og vejledning, hvis du vælger at kontakte en af vores specialister. 

​​

For nogles vedkommende kan den helt rette løsning være en af vores standardløsninger, mens det for andres vedkommende vil være den rigtige løsning at få en specialfremstillet computer-rack.

Vi tager os den nødvendige tid til at lytte til dine ønsker og behov, og ud fra denne samtale kommer vi gerne med vores anbefalinger til, hvilken løsning du med fordel kan vælge for at få det bedste produkt, der matcher dine krav og ønsker.

Kontakt os og få et tilbud på et kabinet der matcher dine ønsker

Har du brug for vores professionelle hjælp til at finde en passende computer-rack til dig til en attraktiv pris, så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning, og vi tager også gerne en god snak med dig om dine forskellige muligheder, så du er sikret den bedst mulige løsning.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment af standardprodukter, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne for at få specialfremstillet en computer-rack.

Ved du allerede, hvilken løsning du har behov for, og kunne du tænke dig at få en pris på din ordre, så er du naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os. Når vi kender til dine ønsker og behov, så sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris. Det gælder også, hvis du skal lægge en større ordre hos os. Jo større din ordre er, desto større kan vi også købe ind, og det betyder i sidste ende en billigere pris på din ordre.

Vi har ingen fordyrende mellemled, som du skal betale for, og derfor kan vi altid tilbyde en yderst konkurrencedygtig pris på enhver computer-rack. Du skal bare ringe til os på telefon 30 10 88 40, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde til lige netop dig, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@am-rack.dk.

Vi har også en kontaktformular i bunden af denne side, som du kan udfylde, hvis du foretrækker det. Uanset hvad så kan du forvente, at vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse.

AM-Rack ApS

​Gl. Silkeborgvej 33 

8920 Randers NV 


Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk 


CVR: 27524982

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt