am-rack

Om os

​AM-Rack er et dansk ejet selskab, med speciale i udvikling
​og produktion af rackskabe til tele og data.

Udover et stort udvalg af rackskabe i standardstørrelser, har vi en stadig voksende udvikling, indenfor diverse specialløsninger.


​Vores mål er gennem kompetence, kvalitetsbevidsthed og god service, at være erhvervslivets foretrukne partner på området for 19” Rack, og herved skabe og vedligeholde et sundt forretningsgrundlag, at indtage en position på markedet der respekteres på baggrund af vedvarende høj kvalitet og god service.​

Vi ønsker at være kendte for at levere den aftalte vare til tiden og i den aftalte kvalitet, samt at udtænke nye løsninger og tilpasninger indenfor tele og data.

Benyt en effektiv, alsidig, hurtig og prisbevidst leverandør, med mere ind 30 års erfaring.

Køb direkte fra producenten

Vi har ingen fordyrende mellemled eller overflødige varer på lager. Denne besparelse kommer derfor dig til gode - hver gang! Få glæde af de gode tilbud, når du bestiller direkte hos AM-Rack.

Vi har mange års erfaring at bygge på, udover vores store standardprogram tilbyder vi også alle former for specialløsninger. Ved større forespørgsler giver vi gerne fast tilbud, køber du stort ind...gør vi også, det bliver billigere og det skal komme dig tilgode.

Bestillinger/forespørgsler modtages via e-mail eller telefon. Kontoret er åben alle ugens hverdage mellem kl. 7.00 til 16.00.

Kontakt AM-Rack

AM-RACK

​​Gl. Silkeborgvej 33,

8920 Randers NV

Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk

Faktura-mail: faktura@am-rack.dk

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

AM-Rack er et dansk ejet selskab, med speciale i udvikling og produktion af rackskabe til tele og data. 

Udover et stort udvalg af rackskabe i standardstørrelser, har vi en stadig voksende udvikling, indenfor diverse specialløsninger.

Adresseoplysninger

AM-Rack ApS

​​Gl. Silkeborgvej 33, 

8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30108840

E-mail: info@am-rack.dk

CVR: 27524982