Ring hvis du har spørgsmål: 30 10 88 40

Om os

Om AM-Rack

AM-Rack er et dansk ejet selskab, med speciale i udvikling og produktion af rackskabe til tele og data. Udover et stort udvalg af rackskabe i standardstørrelser, har vi en stadig voksende udvikling, indenfor diverse specialløsninger.

​Vores mål er gennem kompetence, kvalitetsbevidsthed og god service, at være erhvervslivets foretrukne partner på området for 19” Rack, og herved skabe og vedligeholde et sundt forretningsgrundlag, at indtage en position på markedet der respekteres på baggrund af vedvarende høj kvalitet og god service.​

Vi ønsker at være kendte for at levere den aftalte vare til tiden og i den aftalte kvalitet, samt at udtænke nye løsninger og tilpasninger indenfor tele og data.

Benyt en effektiv, alsidig, hurtig og prisbevidst leverandør, med mere ind 15 års erfaring.

Køb direkte fra producenten

Vi har ingen fordyrende mellemled eller overflødige varer på lager. Denne besparelse kommer derfor dig til gode - hver gang! Få glæde af de gode tilbud, når du bestiller direkte hos AM-Rack.

Vi har mange års erfaring at bygge på, udover vores store standardprogram tilbyder vi også alle former for specialløsninger. Ved større forespørgsler giver vi gerne fast tilbud, køber du stort ind...gør vi også, det bliver billigere og det skal komme dig tilgode.

Bestillinger/forespørgsler modtages via e-mail eller telefon. Kontoret er åben alle ugens hverdage mellem kl. 7.00 til 16.00.

Konkrete tilbud og leveringstermin på større forespørgsler, indenfor 2 arbejdsdage.

Kontakt AM-Rack

AM-RACK

​Gl. Silkeborgvej 33

8920 Randers NV

Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk

AM-Rack ApS

​Gl. Silkeborgvej 33 

8920 Randers NV 


Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk

Faktura mail: faktura@am-rack.dk


CVR: 27524982

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt