Ring hvis du har spørgsmål: 30 10 88 40

Rackskabe fremstillet lige efter dine ønsker

Er du på udkig efter et vægmonteret 19” rackskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos AM-Rack er vi specialister i udvikling og produktion af rackskabe til tele og data. Vi servicerer kunder i hele Danmark med løsninger af høj kvalitet.

Vi arbejder ud fra en mission om at være erhvervslivets foretrukne partner inden for rackskabe. Derfor går vi meget op i at have gode og alsidige kompetencer, være kvalitetsbevidste og yde en god service til alle vores kunder.

Vi kan fremstille lige det rackskab, som du har behov for. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • ​Vægrack
  • ​Serverrack
  • ​Gulvrack
  • ​PC rack
  • ​Microrack
  • Tilbehør​

Vi tilbyder rackskabe af høj kvalitet til lave priser

Vi har et stort udvalg af rackskabe i standardstørrelser, men også en voksende udvikling inden for specialløsninger. Det betyder med andre ord, at vi kan fremstille et skab lige efter dine behov, uanset om der er tale om et væghængt rackskab eller et minirackskab med køling.

Du kan være sikker på, at vi leverer til den aftalte tid. Derudover garanterer vi, at du altid får et produkt af høj kvalitet og i et flot design, selvom vores priser er billige.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Køb et lille rackskab til montering på væg til en attraktiv pris lige her hos os. Vi fremstiller skabet lige efter dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere om rackskabe på telefon 30 10 88 40 eller på mail info@am-rack.dk, så hører du straks fra os. 

​Følg med på Facebook

AM-Rack ApS

​Over Fussingvej 30A 

8920 Randers NV 


Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk 


CVR: 27524982

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt