Ring hvis du har spørgsmål: 30 10 88 40

Server-rack leveres og fremstilles af specialister

Står du og mangler en server-rack til hosting af tele og data? Så kan du med stor fordel tage et nærmere kig her på denne side. Hos AM-Rack er vi specialister inden for forskellige former for rackskabe, og vi kan derfor også tilbyde rigtig mange forskellige løsninger, så du kan få lige netop den rack-server, som du har behov for.

Vores virksomhed er beliggende i Randers, men vi servicerer kunder fra hele Danmark. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os med henblik på at få professionel hjælp, uanset hvor i landet du skal bruge en server-rack henne.

Vælg mellem en standardløsning eller en specialfremstillet løsning

En rack-server kaldes også typisk for et rack-kabinet, og det er betegnelsen for et skab, der er specialdesignet til at rumme alle dine servere. Hos AM-Rack har vi mere end 15 års erfaring inden for rackskabe, og det betyder, at vi både har erfaringen og kompetencerne til at specialfremstille lige netop den server-rack, som du har behov for.

Vi har et stort og velassorteret sortiment, hvor du kan finde en række forskellige standardprodukter. Det kan for eksempel være en serverrack med en pladedør, som du kan finde i flere forskellige størrelser. Hvis du ikke kan finde en løsning, der passer til dine behov til en rack for server, så kan vi fremstille en skræddersyet løsning til dig.

Hvis du har behov for at få specialfremstillet en server-rack, der lever op til dine ønsker og behov, så kan du altid forvente at få en løsning i højeste kvalitet og et flot design, når du vælger at lade os stå for leveringen. Vi er en meget alsidig og fleksibel virksomhed, og vi lægger stor vægt på at sikre, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov, og som du kan være tilfreds med i lang tid. 

Derfor har du også mulighed for at vælge en pulverlakeret specialfarve, så din nye server-rack kan passe ind i de omgivelser, hvor den skal placeres. Ved behov for en specialfremstillet server-rack kan vi tilbyde en leveringstid inden for kun to uger, og vi sørger altid for at tilbyde en konkurrencedygtig pris på din ordre.

Køb en server-rack til en fordelagtig pris hos os

Når du vælger at benytte os som leverandør af din nye server-rack, så tilbyder vi en garanti for, at du vil modtage et produkt fra os af høj kvalitet, som du kan få glæde af i rigtig mange år ud i fremtiden. Derudover kan du også forvente, at vores priser altid er konkurrencedygtige, og at vi leverer dine bestilte produkter inden for den aftalte tid hver gang.

​​

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning

Du er meget velkommen til at søge kompetent rådgivning og vejledning hos os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en af vores standardløsninger eller en specialfremstillet løsning vil være den mest optimale for dig. Når vi kender til dine ønsker og behov, sørger vi sammen for at finde lige netop den rack-server, der passer til dine ønsker og behov.

Selvom du kan læse meget mere om vores forskellige kvalitetsprodukter lige her på siden, så ved vi, at der nogle gange kan være behov for en mere dybdegående dialog, og så skal du endelig bare tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på en server-rack

Du kan med stor fordel finde din næste server-rack til en fordelagtig pris lige her hos os. Det kan enten være, at du finder den rette løsning til dig iblandt vores sortiment af standardløsninger, eller det kan være, at det viser sig, at du har behov for en skræddersyet løsning.

Som nævnt er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for at høre mere om vores forskellige produkter og mulige løsninger, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning fra vores specialister, så du kan sikre dig, at du får den helt rigtige server-rack, der matcher dine behov. 

Vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på den rack-server, som du lige står og mangler. Det gælder både, hvis du ønsker at bestille en større ordre på vores standardløsninger, eller hvis du ønsker at bestille en større ordre af specialfremstillede rack-servere.

Når du køber stort ind hos os, så kommer det dig altid til gode, idet vi i så fald også har mulighed for at købe stort ind af de materialer, som vi skal bruge. Det betyder, at du får en billigere pris på din ordre.

Hvis du har behov for at komme i kontakt med os, så kan du enten ringe til os på telefon 30 10 88 40 for en uforpligtende snak, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail info@am-rack.dk eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden, hvis du foretrækker det.

AM-Rack ApS

​Gl. Silkeborgvej 33 

8920 Randers NV 


Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk 


CVR: 27524982

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt