Ring hvis du har spørgsmål: 30 10 88 40

Server-Rack er vi specialiserede inden for

Står du og mangler en server-Rack til hosting af tele og data? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos AM-Rack er vi specialister i rackskabe, og derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger. Vi servicerer kunder fra hele Danmark, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

En rack-server kaldes også typisk for en rack-kabinet og betegner et skab specialdesignet til at rumme dine servere. Vi har mere end 15 års erfaring inden for rackskabe, og derfor kan vi specialfremstille lige den rack-server, som du har behov for. Vi har desuden en række standardprodukter i vores sortiment, såsom en serverrack med pladedør i forskellige størrelser.

Køb en server-Rack til en fordelagtig pris hos os

Når du samarbejder med os, er der garanti for, at du modtager et produkt af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.​

Du kan derudover forvente, at vores priser altid er konkurrencedygtige, og at vi leverer til den aftalte tid hver gang.

Du er velkommen til at søge kompetent rådgivning og vejledning hos os, så vi sammen kan finde lige den rack-Server, som passer til dine behov. Du kan læse meget mere om vores forskellige kvalitetsprodukter lige her på siden.

Kontakt os for at høre nærmere

Find din næste rack for server til en fordelagtig pris her hos os. Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig et godt tilbud på en server-Rack, så kontakt os gerne med det samme på telefon 30 10 88 40 eller på mail info@am-rack.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

AM-Rack ApS

​Over Fussingvej 30A 

8920 Randers NV 


Telefon: 30 10 88 40

E-mail: info@am-rack.dk 


CVR: 27524982

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt